De kracht van een moodboard “Visionboard”

De kracht van een moodboard “Visionboard”

Moodboard maken

Het leuke en mooie van een moodboard maken is dat het blijft resoneren. Wat bedoel ik hiermee? Je maakt een moodboard vanuit een ontspannen setting. Ik zorg door middel van een geleide meditatie dat je wat makkelijker toegang krijgt tot je onbewuste wereld. Je hoeft helemaal niet goed te zijn in mediteren, het enige wat je mag doen is naar mij luisteren en dit volgen.

Deze onbewuste wereld zit in ons allemaal. Het is niet altijd makkelijk om erbij te komen. Dit kan komen door dat we druk zijn, ons ego in de weg zit, wij te veel (na)denken.

Op het moment dat je vanuit het onbewuste gaat kijken wat je verlangens en dromen zijn merk je dat het veel krachtig is. Dit doordat je kijkt naar wat je diep van binnen wilt. Dit wordt ook wel het Zelf genoemd.

Nu je dit weet kan je ook mee gaan in het resoneren, het werkt namelijk door. Je maakt een prachtig moodboard dat jouw diepste verlangen/droom/wens laat zien en hier ga je mee aan de slag. Je zult zien dat deuren open gaan onderweg en dat zaken/momenten/dingen op je pad komen die nodig zijn om je verder te begeleiden naar je verlangen. Een moodboard gemaakt vanuit je Zelf kan een uitwerking hebben van 5 jaar. Des te meer reden om hem mooi en persoonlijk te maken.

Je kunt een moodboard maken op een onderdeel zoals je werk of je lifestyle of gewoon op je hele Zijn. Jij bent namelijk meer dan alleen je werk, je bent een mens die hier op deze planeet iets komt doen. Wanneer je ontdekt wat jij hier te doen hebt zal je zien dat alles vanzelf lijkt te gaan je komt als het ware in een flow.

Tijdens mijn begeleidingstrajecten gaan wij ook aan de slag met het maken van een moodboard.

Wil jij eerst kennismaken met mijn manier van werken en heb jij ook zin om hiermee aan de slag te gaan? Kom dan  25 september naar de workshop moodboard: “Wat is jouw verlangen”. Schrijf je in via het contactformulier, de kosten incl. materiaal en koffie/thee zijn € 25,-, locatie Noordwijk, inloop 9.00, einde rond 11.00 uur.

 

Comments: 12

 1. Nadine Sabine schreef:

  Wat een bijzondere ervaring. Van je onderbewust zijn naar je bewust zijn. Fijn dat je met dit moodboard iets tastbaars hebt. Echt een aanrader voor iedereen. Bedankt!

 2. Julia schreef:

  Het was een bijzonder fijne ervaring. Het heeft mijn ogen weer geopend en weer nieuwe inzichten heeft gegeven. Echt een aanrader.

 3. Jerney schreef:

  Een aanrader deze workshop! Ik ben totaal niet zweverig, maar kon helemaal meegaan in de geleide meditatie. Onafgebroken heb ik volledig op gevoel mijn moodboard samengesteld. Niet alleen heel leuk om te doen, maar ook bijzonder wat je er achteraf allemaal uit op kunt maken! En het klopt ook echt. Ik ben geen kunstenaar, maar mijn moodboard krijgt zeker een plekje aan de muur.

 4. René schreef:

  Afgelopen donderdag de workshop over een moodboard maken mogen ontvangen. Aan de ene kant sceptisch maar toch ook weer nieuwsgierig.
  De geleide meditatie en de vragen die daarop volgden zette me wel aan het denken.
  Vervolgens het moodboard gemaakt, het ging redelijk vanzelf. Dus geen “moet” 😁 board.
  De uitleg over het gemaakte was zeer verrassend. Wat je al dan wel of niet bewust of onbewust gefabriceerd hebt.
  Bedankt voor de verhelderende workshop Lisette.

 5. Martin schreef:

  Vorige week donderdag meegedaan met de workshop Moodboard maken. Ik was er reeds bekend mee maar kreeg toch weer nieuwe informatie, zeker wat betreft de verklaring wat er op je moodboard staat. Grappig dat in de loop van de tijd het moodboard zichzelf verklaard. Dank je wel voor de leuke workshop Lisette en veel succes met je coachingspraktijk.

 6. Agnieta schreef:

  Deze week heb ik deelgenomen aan de workshop Moodboard maken. Verrassend hoe je met de goede begeleiding van Lisette op je gevoel een moodboard maakt waar zoveel uit te halen is. Het was een verhelderende en bijzondere ervaring. Zeker een aanrader deze workshop !

  • Irene schreef:

   Wauw… afgelopen zondag de workshop gedaan. Heerlijk buiten in alle rust. Bijzonder wat het maken van een mood bord teweeg brengt. Mooie inzichten en stof tot nadenken… een aanrader voor iedereen!

 7. Marjan schreef:

  Wauw wat een ervaring. Spot on!!

 8. angela schreef:

  Leuke inspirerende workshop! Echt een aanrader

 9. Inge Hoogeveen schreef:

  Heel fijn en inspirerend. Goed om inzicht te krijgen in jezelf.

 10. h⭐️i LISETTE,

  dank voor de leuke avond! Ik heb heerlijk zitten scheuren en plakken en ben blij met mijn kunstwerk, waar jij naderhand nog wat jungiaanse duidingen ’op plakte’ en wat karakteristieken bij hoofdkleuren voorlas. Zelf neem ik er vaak niet de tijd voor om hiervoor te gaan zitten, dus daarom was ik blij met deze gelegenheid! het moodboard komt naast de twee eerdere van zo’n vijf en tien jaar geleden te hangen, dus de timing is fantastisch! dank!!

 11. Renske schreef:

  Echt een aanrader! Jezelf vanuit binnen bekijken en je (eigen) antwoorden terug te vinden op je moodboard!

Add your comment